Headlines News :
Home » » Λιβύη: Ορίστηκε ο νέος πρωθυπουργός

Λιβύη: Ορίστηκε ο νέος πρωθυπουργός

Written By epikairanews on Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 | 8:34 π.μ.


Ο νέος επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης της Λιβύης ο Αμπντέλ Ραχίμ αλ Κιμπ δήλωσε σήμερα το βράδυ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Τρίπολη ότι επιθυμεί την οικοδόμηση ενός έθνους που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εχουμε δεσμευθεί να οικοδομήσουμε ένα έθνος που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και το οποίο δε δέχεται τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αλλά χρειαζόμαστε χρόνο ανέφερε, μιλώντας στα αγγλικά. Ο νέος πρωθυπουργός της μεταβατικής σημείωσε ότι η διάλυση της πολιτοφυλακής θα γίνει με σεβασμό. Θα χειριστούμε αυτό το θέμα με κάθε σεβασμό. Ξέρουμε ότι οι αδελφοί μας, οι επαναστατικοί μαχητές, συμμερίζονται την άποψή μας. Πιστεύουν επίσης ότι η σταθερότητα της χώρας είναι εξαιρετικά σημαντική πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Φράνκο Φρατίνι ευχήθηκε καλή δουλειά στο νέο πρωθυπουργό.Ο κ. Φρατίνι εξέφρασε σε ανακοίνωσή του τις αληθινές ευχές για καλή δουλειά προκειμένου να οδηγηθεί η νέα Λιβύη στη δημοκρατία και στην οικονομική ανάκαμψη προς όφελος του λιβυκού λαού.

Η Ιταλία, φίλος του λιβυκού λαού, θα συνεχίσει να στηρίζει αποφασιστικά τις προσπάθειες του CNT και των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων του λιβυκού λαού για την επιτυχία της μετάβασης και την πλήρη ανάκαμψη της χώρας" πρόσθεσε.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. ΕΠΙΚΑΙΡΑ NEWS - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template