Headlines News :
Home » » O Τζόρβας «σταμάτησε» Σισέ και Ρόμα

O Τζόρβας «σταμάτησε» Σισέ και Ρόμα

Written By epikairanews on Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 | 2:23 π.μ.


Τη δική τους πρώην… πράσινη μάχη έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής οι Τζιμπρίλ Σισέ και Αλέξανδρος Τζόρβας, καθώς η Λάτσιο φιλοξένησε την Παλέρμο στην 5η αγωνιστική του Campionato και τελικά νικητής δεν αναδείχτηκε κανείς, αφού η αναμέτρηση έμεινε ισόπαλη 0-0.

Μάλιστα, οι δύο πρώην συμπαίκτες ήταν πρωταγωνιστές των ομάδων τους με τον Έλληνα πορτιέρο, μάλιστα, να σταματά τον Γάλλο φορ και γενικώς να κατεβάζει τα… ρολά στις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Αποκορύφωμα των προσωπικών… μονομαχιών των δύο πρώην συμπαικτών στον Παναθηναϊκό, ήταν η φάση του 87ου λεπτού, όταν ο Τζόρβας έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Σισέ, διατηρώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Δύο φορές ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ είπε όχι στο «φιλαράκι» του και άλλες δύο-τρεις φορές απειλήθηκε από τους «Λατσιάλι» χωρίς όμως να παραβιαστεί η εστία του.

Αυτό ήταν και το πρώτο επίσημο ματς της Λάτσιο σε οποιαδήποτε διοργάνωση φέτος που δεν σκόραραν οι Ρωμαίοι. Μια Λάτσιο μέτρια, που στις λίγες ευκαιρίες που έκανε βρήκε απέναντί της τον Τζόρβα.

«Κόλλησε» η Γιουβέντους

Ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλή και με αρκετές ευκαιρίες στο τελευταίο μισάωρο, η Γιουβέντους κόλλησε στο 1-1 με την Κατάνια εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και αν ήταν λίγο εύστοχοι ακόμη στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ. Το γκολ του Κράσιτς σε μια στιγμή που η Γιούβε προσπαθούσε να συνέλθει, της έδωσε ώθηση, με τη «Μεγάλη Κυρία» να πιέζει ασφυκτικά προς το τέλος, να χάνει σημαντικές ευκαιρίες και να αφήνει τελικά βαθμούς.

Η Σιένα και η Αταλάντα επικράτησαν άνετα των Λέτσε και Νοβάρα αντίστοιχα, ενώ το Κάλιαρι – Ουντινέζε τελείωσε δίχως τέρματα.

«Τρίποντο για την Κιέβο

Μια καρφωτή κεφαλιά του Νταβίντε Μοσκαρντέλι 23 δευτερόλεπτα (!) πριν να συμπληρωθούν τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων χάρισε μια τεράστια νίκη με 2-1 στη Κιέβο απέναντι στη Τζένοα.

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή, με τους γενοβέζους να έχουν προηγηθεί στο 48′ με τον Ροντρίγκο Παλάσιο. Η αποβολή όμως του αμυντικού της Τζένοα, Νταϊνέλι στο 60′ έπαιξε τελικά καθοριστικό ρόλο.

Μπορεί σε εκείνη τη φάση ο Σέρτζιο Πελισιέ να αστόχησε στο πέναλτι για τη Κιέβο, αλλά δεν έκανε το ίδιο στο 74′ όταν έπιασε μια δυνατή κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ και ισοφάρισε.

Όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, με την Κιέβο πάντως ελαφρά ανώτερη χάρη και στην αριθμητική υπεροχή. Και φτάσαμε στα 23 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε για να χαρίσει ο Μοσκαρντέλι τους τρεις βαθμούς στα «Ιπτάμενα Γαϊδούρια».

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής: Σάββατο, 24/9

Μπολόνια-Ίντερ 1-3 (66′ Ντιαμάντι, 81′ Μιλίτο, 87′ Λούσιο-39′ Πατσίνι)

Μίλαν-Τσεζένα 1-0 (5′ Ζέεντορφ)

Νάπολι-Φιορεντίνα 0-0

Κυριακή, 25/9

Κιέβο-Τζένοα 2-1 (74' Πελισιέρ, 93' Μοσκαρντέλι – 48' Παλάσιο)

Κατάνια-Γιουβέντους 1-1 (22΄Μπεργκέσιο – 49΄Κράσιτς)

Αταλάντα-Νοβάρα 2-1 (34΄ Σελότο, 59΄Σιγκαρίνι – 89΄Πορκάρι)

Κάλιαρι-Ουντινέζε 0-0

Λάτσιο-Παλέρμο 0-0

Σιένα-Λέτσε 3-0 (6΄Ντέστρο, 53΄, 70΄Καλάιο)

Πάρμα-Ρόμα (21:45)

Πηγή: in.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. ΕΠΙΚΑΙΡΑ NEWS - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template