Headlines News :
Home » » «Η πιο δύσκολη μέρα για τον Σερ Άλεξ»

«Η πιο δύσκολη μέρα για τον Σερ Άλεξ»

Written By epikairanews on Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 | 8:06 μ.μ.

Η πιο βαριά ήττα της 50ετίας, η πιο βαριά εντός έδρας ήττα από το 1930. Αυτά τα δύο στοιχεία, στριφογυρίζουν στο μυαλό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον...
Η ιστορία γράφτηκε πλέον, η Γιουνάιτεντ δέχθηκε και πάλι 6 γκολ από την μισητή Σίτι μετά από 85 χρόνια!

"Ήταν η χειρότερη μέρα της καριέρας μου. Το χειρότερο αποτέλεσμα της παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο. Ακόμη και σαν ποδοσφαιριστής, δεν θυμάμαι να έχω ηττηθεί με ένα τόσο μεγάλο σκορ όπως αυτό με το οποίο μας νίκησε η Σίτι.



Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου κάθε φορά που κοιτάζω τον πίνακα του γηπέδου και βλέπω το σκορ. Είναι σίγουρο ότι η αποβολή ήταν καθοριστική. Ήταν μεγάλο πλήγμα για εμάς. Ακόμη και στο 4-1 βγαίναμε στην επίθεση, ενώ έπρεπε να προσέξουμε τα μετόπισθεν. Εκπλήσσομαι που δεν το κάναμε, αναλογιζόμενης της εμπειρίας των Φέρντιναντ και Εβρά. Το μόνο σίγουρο, είναι πως θα σηκώσουμε κεφάλι και θα συνέλθουμε πολύ σύντομα ." Οι δηλώσεις του Σκωτσέζου τεχνικού, αντικατοπτρίζουν πλήρως την ψυχική του διάθεση...

Η Σίτι, έκανε... παρέλαση στο ''Θέατρο των ονείρων'', διέλυσε την Γιουνάιτεντ με 6-1 και φούντωσε τα σενάρια διαδοχής του Σερ Άλεξ από τον πάγκο των ''κόκκινων διαβόλων''.



Έστω και αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, έστω και αν τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, μόνο το γεγονός ότι υπάρχουν φήμες που τονίζουν πως ο Σκωτσέζος θα αποχωρήσει τον Μάϊο, μαρτυρούν την απογοήτευση στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ για το χθεσινό αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι φήμες μιλούν για αντικατάσταση του Φέργκιουσον από τον Ρόι Κιν, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του, τους Σκόουλς και Γκιγκς.

ΠΗΓΗ:
www.pamesports.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. ΕΠΙΚΑΙΡΑ NEWS - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template