Headlines News :
Home » » Άλλοι... παρέλαση και εμείς σε «μάχη»

Άλλοι... παρέλαση και εμείς σε «μάχη»

Written By epikairanews on Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 | 1:39 μ.μ.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι γίνεται αυτό το πράγμα, αλλά αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά την Κυριακή το βράδυ. Ποιο είναι αυτό; Ότι το γήπεδο της Τούμπας όποτε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό είναι... εκκλησία, ενώ με τον Ολυμπιακό ξαφνικά μετατρέπεται σε «καμίνι».

Κάτι φυσικά το οποίο προκαλούν και δημιουργούν και οι εκάστοτε διοικήσεις του ΠΑΟΚ με τη γενικότερη συμπεριφορά τους, κάθε φορά που έχουν αυτά τα δύο ματς.

Την Κυριακή οι παίκτες του Παναθηναϊκού μέχρι και... μακαρένα χόρεψαν στην Τούμπα και ούτε που τους ακούμπησε κανείς. Αντιθέτως, πέρυσι ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, σε μία υποτιθέμενη άδεια Τούμπα του είχαν πετάξει γυάλινο ποτήρι (!) τα θραύσματα του οποίου τον βρήκαν στο μάτι.

Ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν σε γκολ... δώρο του Λεωνίδα Βόκολου (όλοι θυμόμαστε τι έγινε...) είχε κάνει μέχρι και γύρο θριάμβου μέσα στην Τούμπα. Αντιθέτως, οι παίκτες του Ολυμπιακού κόρνερ πήγαιναν να εκτελέσουν και πιο συγκεκριμένα οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Γιάννης Παπαδόπουλος και τους πετούσαν από κέρματα και μπουκάλια, μέχρι... μαλαματίνες και πέτρες!

Εδώ ο ΠΑΟ την Κυριακή νίκησε με 3-1 και δεν έγινε απολύτως τίποτα, μόνο κάτι φωνές στους παίκτες του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο. Όποτε ο Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη στην Τούμπα, γίνονται ειδικά σχέδια διαφυγής της αποστολής των Πειραιωτών.

Όχι τίποτα άλλο, τα βίντεο «μιλούν» από μόνα τους...

 

 

 

 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. ΕΠΙΚΑΙΡΑ NEWS - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template