Headlines News :
Home » » Ίβκοβιτς: «Θέλουμε πίστωση χρόνου»

Ίβκοβιτς: «Θέλουμε πίστωση χρόνου»

Written By epikairanews on Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 | 1:05 μ.μ.

Η άμυνα ήταν το «κλειδί» για την επικράτηση του Ολυμπιακού στην Πυλαία έναντι του ΠΑΟΚ, σχολίασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο πρώτο και τέταρτο δεκάλεπτο.

«Το ματς δεν ήταν στο επίπεδο που περίμεναν οι φίλαθλοι από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό οφείλεται στην καθυστέρηση της έναρξη του πρωταθλήματος», παρατήρησε ο «Ντούντα». «Και οι δύο ομάδες είμαστε αρκετά πίσω, σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές. Αυτό το καταλάβαμε στο Μπιλμπάο. Ήταν αρκετά δύσκολος αγώνας, γιατί εκτός της δυναμικότητας του αντιπάλου, είχε προηγηθεί και ένα δύσκολο ταξίδι. Έπρεπε να προετοιμάσουμε την αναμέτρηση με μια προπόνηση και ενώ η βάση της ομάδας ήταν εκτός. Μας λείπει ο βασικός πόιντ γκαρντ και αυτό φάνηκε σήμερα (χθες), που είχαμε μόνο 10 ασίστ. Μας λείπει ένας έμπειρος γκαρντ, όπως είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος έπαιξε τραυματίας στην Ισπανία».

«Αρχίσαμε χαλαρά, παρότι είχαμε ζητήσει το αντίθετο», συνέχισε ο Ίβκοβιτς. «Με τόσους καινούργιους στην ομάδα και νεαρούς παίκτες θέλουμε πίστωση χρόνου, μέχρι να παίξουμε το μπάσκετ, που όλοι περιμένουν από τον Ολυμπιακό».

Για τον Κέιλιν Λούκας, ο οποίος δεν αναμένεται να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» ούτε στην εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο «Ντούντα» είπε: «Από την περασμένη Δευτέρα προπονείται με την ομάδα. Έκρινα ότι δεν ήταν έτοιμος για το σημερινό ματς. Ίσως την Πέμπτη να είναι έτοιμος».


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. ΕΠΙΚΑΙΡΑ NEWS - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template